• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie nagyon elégedett O’Shea-val  Sir Alex Ferguson komoly dicséretben részesítette John O’Shea-t, akinek a góljával tegnap legyőzte az Arsenalt a Manchester United.

  John O'Shea gólörömeAz ír válogatott játékos 17. percben szerzett góljával 1-0-ra győztek a Vörös Ördögök hazai pályán az Ágyúsok ellen, így előnyből várhatják a visszavágót

  O’Shea-nak az utóbbi években szinte szokásává vált, hogy nagyon fontos gólokat lő. Ferguson a találkozó után ódákat zengett a védőről és arra is utalást tett, hogy a döntőt is játszatni fogja, ha eljut odáig a csapat.

  “John O’Shea nagyon jól helyezkedett és okosan lőtt. Ez is mutatja, hogy egy vérbeli profi” – mondta a skót szakember.

  “Sosem panaszkodik, bármelyik poszton szívesen pályára lép. Nem mindig tartozik az alapemberek közé, de átlagosan minden szezonban játszik körülbelül 30 meccset. Nagyon hálásak vagyunk a kitartásáért.”

  “Volt már szélső hátvéd, középhátvéd és középpályás is. Sokoldalú játékos, amivel sokat segít nekem a csapat összeállításánál.”

  “Ebben a szezonban a legtöbb mérkőzésünkön a pályán volt, a dolgok jelenlegi állása szerint a döntőn is biztos helye lenne a kezdőben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: