• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard: “Többé nem leszek önző”



    Steven Gerrard elmondta, többé nem fogja azt kérni, hogy szabad kezet adjanak neki a pályán és ott fog játszani, ahol az a Liverpoolnak a legjobb.

    Az angol válogatott középpályás nemrég amiatt panaszkodott, hogy nem a eredeti posztján számít rá Rafa Benitez és ez rossz hatással van a teljesítményére.

    Most azonban azt mondta, akkor még túl makacs volt, de mostmár boldogan pályára lép bármelyik poszton és csak csapata érdekeit figyeli.

    A ‘Pool mestere gyakran arra kéri Gerrardot, hogy védekezzen többet vagy játsszon a szélen. A 28 éves játékosnak mostmár nem okoznak gondot ezek a kérések.

    “Aggódtam, mert önző voltam és minden meccsen az eredeti posztomon akartam játszani. Olyan voltam, mint egy kisgyerek a játszótéren.” – mondta a középpályás.

    “Mostanra azonban a játék és az én felfogásom is megváltozott. Megértettem, hogy az a dolgom, hogy a csapat sikeréért megtegyek mindent.”

    “Nem engedhetem meg magamnak, hogy önző legyek. Ha nem az igazi posztomon játszom és nyerünk, akkor is ugyanazt az örmöt érzem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: