• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Skuse: “Továbbjuthat a Bristol”  Cole Skuse szerint a Brsitol Citynek jó esélyei vannak, hogy kiejtse az FA Kupából a címvédő Portsmouth-t a mai újrajátszott meccsen.

  Cole SkuseAz első mérkőzés 0-0-ás döntetlennel ért véget a Fratton Parkban, így Gary Johnson csapata kapot mégegy lehetőséget, hogy bizonyítson a déli partiak ellen.

  A Bristol hétvégi, Doncaster Rovers elleni bajnokiját későbbre halasztották a fagyos talaj miatt, de Skuse szerint csapata készen áll, hogy ismét harcba szálljon.

  “A Portsmouth meccsét is elhalasztották, így ezt nem használhatjuk majd kifogásként.” – mondta Skuse.

  “Jó volt kicsit pihenni és feltöltődni, így mindenki abban reménykedik, hogy remek erőállapotban kezdhetjük majd a meccset.”

  “Néhány éve remek meccseket játszottunk a Middlesbrough és az Everton ellen is, reméljük, most is sikerül jól teljesítenünk.”

  “Persze a Portsmouth-nál nagyszerű nevek játszanak. Nemcsak a középpályán, hanem minden poszton. Glen Johnson most hosszabbította meg a szerződését, ott van még Crouch és James is, bármerre nézek, csak nagy nevek.”

  “Rengeteg játékosuk van, akikre a válogatottjaikban is igényt tartanak. Nem könnyű ilyen játékosok mellett állni a kivonulás előtt, de miért ne lehetne ez az a nap, amikor minden sikerül?”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: