• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Skuse: “Továbbjuthat a Bristol”



    Cole Skuse szerint a Brsitol Citynek jó esélyei vannak, hogy kiejtse az FA Kupából a címvédő Portsmouth-t a mai újrajátszott meccsen.

    Cole SkuseAz első mérkőzés 0-0-ás döntetlennel ért véget a Fratton Parkban, így Gary Johnson csapata kapot mégegy lehetőséget, hogy bizonyítson a déli partiak ellen.

    A Bristol hétvégi, Doncaster Rovers elleni bajnokiját későbbre halasztották a fagyos talaj miatt, de Skuse szerint csapata készen áll, hogy ismét harcba szálljon.

    “A Portsmouth meccsét is elhalasztották, így ezt nem használhatjuk majd kifogásként.” – mondta Skuse.

    “Jó volt kicsit pihenni és feltöltődni, így mindenki abban reménykedik, hogy remek erőállapotban kezdhetjük majd a meccset.”

    “Néhány éve remek meccseket játszottunk a Middlesbrough és az Everton ellen is, reméljük, most is sikerül jól teljesítenünk.”

    “Persze a Portsmouth-nál nagyszerű nevek játszanak. Nemcsak a középpályán, hanem minden poszton. Glen Johnson most hosszabbította meg a szerződését, ott van még Crouch és James is, bármerre nézek, csak nagy nevek.”

    “Rengeteg játékosuk van, akikre a válogatottjaikban is igényt tartanak. Nem könnyű ilyen játékosok mellett állni a kivonulás előtt, de miért ne lehetne ez az a nap, amikor minden sikerül?”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: