• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Big Sam a Rovers új mestere  Sam Allardyce lett a Blackburn Rovers új menedzsere. A szakember szombaton, a Stoke City elleni bajnokin bizonyíthat.

  Sam AllardyceAz 54 éves mestert, akit Paul Ince kirúgása után hamar szerződtetett a Rovers, ma, délután négy órakor mutatják be egy sajtókonferencián.

  “A Blackburn Rovers vezetősége boldogan jelenti be, hogy Sam Allaryce-t nevezte ki menedzserré. Sam három éves szerződést kötött a klubbal.” – áll a kék-fehérek közleményében.

  A blackburniek elnöke, John Williams elmondta, hatalmas előnyt jelent csapatának a Stoke elleni meccsre, hogy találtam menedzsert.

  “El sem tudják képzelni, mekkora lökést ad a csaaptnak a szombati meccs előtt, hogy már van menedzserünk. Nagyon fontos meccs lesz.” – mondta Williams.

  “Mindenki tudja, mekkora jeletősége van annak a meccsnek, ezért a csapatnak most minden eddiginél jobban össze kell fognia.”

  A Lancashire-i gárda vezetőit minden bizonnyal a Bolton Wanderersnél eltöltött nyolc sikeres éve győzte meg arról, hogy Allardyce a megfelelő ember a feladatra.

  A Rovers jelenleg a Premier Liga 19. helyén áll.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: