• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Big Sam elégedett a csatáraival  A Blackburn Rovers menedzsere, Sam Allardyce csak akkor fog új csatárt igazolni januárban, ha valamelyik támadó távozik az Ewood Parkból.

  Sam AllardyceElképzelhető, hogy a kék-fehéreknek meg kell válniuk Franco Di Santótól, akinek januárban lejár a kölcsönszerződése, így vissza kell térnie a Chelsea-hez.

  A Rovers hírek szerint Ruud van Nistelrooyjal vagy a Stoke Cityben futballozó James Beattie-vel pótolná az argentint. Allardyce mindkét játékosról mondott néhány szót, amiből kiderült, hogy a holland sztár biztosan nem lesz a Blackburné.

  “Nyáron, amikor Roque Santa Cruz elment, valóban érdeklődtünk Ruud iránt, valószínűleg innen erednek a pletykák. Jelenleg azonban sérült és még beletelik egy kis időbe, mire teljesen felépül” – mondta a korábbi Bolton-mester.

  Ezután Beattie-re is kitért, aki a napokban állítólag összeveszett menedzserével, Tony Pulisszal: “James Beattie-nek egyáltalán nincs balhés múltja. Nem hiszem, hogy karrierje során bajt okozott volna.”

  “Nemrég volt egy kis nézeteltérése a Stoke menedzserével, de már minden rendeződött. Hamarosan elfelejtődik az ügy.”

  “Csak akkor fogunk új csatárokat keresni az átigazolási piacon, ha a jelenlegi támadóink közül valamelyik távozik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: