• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Real nem tett ajánlatot Santa Cruzért  A Real Madrid nem tett ajánlatot a Blackburn Rovers csatáráért, Roque Santa Cruzért, legalábbis a játékos édesapja szerint.

  Roque Santa CruzA paraguayi válogatott támadót több csapattal is szóbahozták a közelmúltban, leggyakrabban a Manchester Cityvel kapcsolatban merül fel a neve, de Juande Ramos kinevezése után a Real is szóbakerült, mint lehetséges érdeklődő.

  A játékos édesapja, Aproniano Santa Cruz elmondta, fia valóban szeretne egy nagy klubhoz igazolni, de hivatalosan még nem keresték meg a spanyolok.

  “A Real Madrid nem tett hivatalos lépést, de érthető, hogy egyre több csapattal szóbahozzák Roquét.” – mondta Aproniano.

  “Ha a Blackburn beleegyezik az eladásába, biztosan olyan klubot választana, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel és hazájában bajnokesélyesként számolnak vele.”

  “Beszélt az új menedzserrel, Sam Allardyce-szal és elmondta neki, hogy szeretné segíteni a klubot. Biztos vagyok benne, hogy akkor előbb-utóbb tárgyalásokba kezd majd más csapatokkal, akkor is, ha a Rovers bent marad.”

  “Azt még azonban nem tudom, hogy mikor, már most januárban vagy csak nyáron.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: