• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Emerton: “Roque elvesztése nem visel meg minket”  A Blackburn Rovers középpályása, Brett Emerton nem tart attól, hogy csapata gyengébbnek bizonyulna Roque Santa Cruz nélkül.

  Brett EmertonA paraguayi válogatott játékost körülbelül egy évnyi kitartó üldözés után sikerült leigazolnia a Manchester Citynek, 17 millió fontért.

  Santa Cruz első blackburni szezonjában 23 gólt szerzett, ezt a teljesítményét azonban nem tudta megismételni, mivel az előző idényben sérülések hátráltatták.

  A Rovers a napokban Matt Derbyshire-t is elvesztette, aki véglegesítette szerződését a görög óriás Olympiakosszal. Egyértelműnek tűnik tehát, hogy Samm Allardyce-éknak igazolniuk kén legalább egy csatárt, de Emerton nem aggódik a jövő miatt.

  “Roque fantasztikus munkát végzett az itt töltöt ideje alatt. Remek játékos és nagyszerű ember, természetesen hiányozni fog, de a fociban mindenki jön és megy” – mondta az ausztrál válogatott játékos.

  “Elég megnézni a tavalyi szezont, Roque sérült volt, Derbyshire-t pedig kölcsönadtuk Görögországba. Akkor is nélkülük kellett boldogulunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: