• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Emerton: “Roque elvesztése nem visel meg minket”



    A Blackburn Rovers középpályása, Brett Emerton nem tart attól, hogy csapata gyengébbnek bizonyulna Roque Santa Cruz nélkül.

    Brett EmertonA paraguayi válogatott játékost körülbelül egy évnyi kitartó üldözés után sikerült leigazolnia a Manchester Citynek, 17 millió fontért.

    Santa Cruz első blackburni szezonjában 23 gólt szerzett, ezt a teljesítményét azonban nem tudta megismételni, mivel az előző idényben sérülések hátráltatták.

    A Rovers a napokban Matt Derbyshire-t is elvesztette, aki véglegesítette szerződését a görög óriás Olympiakosszal. Egyértelműnek tűnik tehát, hogy Samm Allardyce-éknak igazolniuk kén legalább egy csatárt, de Emerton nem aggódik a jövő miatt.

    “Roque fantasztikus munkát végzett az itt töltöt ideje alatt. Remek játékos és nagyszerű ember, természetesen hiányozni fog, de a fociban mindenki jön és megy” – mondta az ausztrál válogatott játékos.

    “Elég megnézni a tavalyi szezont, Roque sérült volt, Derbyshire-t pedig kölcsönadtuk Görögországba. Akkor is nélkülük kellett boldogulunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: