• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Douglas nem vehet részt próbajátékon Manchesterben  A Grémio szerint Douglas Costa már eleget bizonyított ahhoz, hogy a Manchester United próbajáték nélkül is el tudja dönteni, hogy kell-e nekik vagy sem.

  Douglas CostaA fiatal brazilt körülbelül 18 millió fontért lenne hajlandó elengedni a csapata, de ügynöke már korábban azt mondta, nem biztos benne, hogy a manchesteriek hajlandóak lesznek ennyit fizetni érte.

  A United már egy éve figyeli Douglast és most szerették volna 20 napra Manchesterbe hívni, próbajátékra. A Grémio szerint viszont a játékos túl jó ahhoz, hohy ilyen módon kelljen bizonyítania.

  “Megmondtuk a Manchester Unitednek, hogy ezt nem engedélyezzük. Douglas túl van már azon az időszakon, amikor próbajátékokon kellene részt vennie” – mondta a brazil klub elnöke, Duda Kroeff.

  A 18 éves támadó kevesebb mint 20 alkalommal lépet pályára csapatában, de a brazil korosztályos válogatotakban már többször megcsillogtatta tudását, amivel rengeteg európai nagy csapat figyelmét felhívta magára.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: