• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Öt csapat közül választhat Neymar



    Öt csapat is jelezte, hogy kifizetné a legújabb brazil szupersztár, Neymar kivásárlási árát, köztük két angol, a Chelsea és a Manchester City is.

    A Santos csak 40,3 millió font ellenében lenne hajlandó eladni ifjú csatárát, de több olyan klub is van, mely nem retten vissza a borsos összegtől.

    Eddig a Chelsea és a Real Madrid volt a két legkomolyabb kérő, de mostanra a Manchester City, a Barcelona, sőt a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala is beállt a sorba.

    “Nem szeretnénk megválni a játékostól, de a szerződése magában foglal egy kivásárlási árat, amit öt európai csapat is szívesen kifizetne” – mondta a Santos elnöke, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro az ESPN-nek.

    “Nem nevezhetem meg a klubokat a köztünk lévő egyezség miatt, de annyit elárulhatok, hogy a legnagyobb európai csapatokról van szó. Engedélyt kértek, hogy beszéljenek a játékossal, amire mi igent mondtunk.”

    “Mindannyian sportszerűen jártak el, előbb minket kerestek meg, és jelezték, hogy kifizetnék a Neymarért kért pénzt. Innentől kezdve lehetőségük van tárgyalni a játékossal, az édesapjával és az ügynökével.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: