• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Kékek elengednék Bridge-et



    A Chelsea engedélyt adott angol válogatott védőjének, Wayne Bridge-nek, hogy tárgyaljon az iránta érdeklődő Manchester Cityvel.

    Wayne BridgeA City mestere, Mark Hughes szeretné megerősíteni csapata védelmét. A jelek szerint Bridge az első számú célpontja, akiért akár 12 millió fontot is kifizetne.

    A londoniak elárulták, a manchesteriek valóban érdeklődnek a szélsőhátvédért. Luiz Felipe Scolari nyilatkozatában elmondta, a 28 éves játékos távozhat, ha jó ajánlat érkezik iránta.

    “Ha megfelelő összeget ajánlanak érte, nem fogok az útjába állni. A legjobb az lenne, ha a pénzügyi igazgatót, Peter Kenyont kérdeznék, ő többet tud ezekről a dolgokról.” – mondta a brazil mester.

    “Az edzés után beszélni fogok Peterrel és megkérdezem tőle, hogy kaptunk-e ajánlatot. Ha egy klub szeretne leigazolni valakit a Chelsea-ből, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert nálunk csak jó játékosok vannak.”

    Bridge 2003-ban 7 millió fontért igazolt a Kékekhez a Southamptontól. Ha hónapja négy évvel meghosszabbította szerződését.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: