• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Arsenal és a United vinné Matthewst  A Manchester United és az Arsenal is szeretné leigazolni a Cardiff City tehetséges védőjét, Adam Matthewst.

  A walesi klub ifiakadémiájáról az utóbbi években olyan játékosok kerültek ki, mint Joe Ledley, Chris Gunter vagy a jelenleg az Ágyúsokat erősítő Aaron Ramsey.

  Most egy újabb tehetség tűnt fel a kék mezeseknél Matthews személyében, aki 17 éves kora ellenére ebben a szezonban már 17-szer lépett pályára, ebből 14-szer kezdőként.

  Az ifjú bekk teljesítményére a Premier League két nagyágyúja, az Arsenal és a Manchester United is felfigyelt, bár Peter Ridsdale elnök szerint még egyikük sem tett ajánlatot.

  “Két-három olyan csapatról tudok, melyek szeretnék megvenni Adamet. Annyit elárulhatok, hogy a Manchester United és az Arsenal is a kérők között van” – mondta Ridsdale.

  “Egyelőre azonban egyikükkel sem egyeztünk meg, sem szóban, sem másként. Szeretnénk megtartani a játékost és reméljük, hogy sikerrel járunk.”

  “Szeretnénk megerősíteni a keretet, ha minden jól megy, már ezen a héten új játékos érkezhet, aki akár már a Blackpool ellen bemutatkozhat.”

  “Két olyan játékosunk van, akikért nagyobb csapatok érdeklődnek, de senkivel nem egyeztünk még meg. Meg akarjuk tartani a legjobbjainkat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: