• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal és a United vinné Matthewst



    A Manchester United és az Arsenal is szeretné leigazolni a Cardiff City tehetséges védőjét, Adam Matthewst.

    A walesi klub ifiakadémiájáról az utóbbi években olyan játékosok kerültek ki, mint Joe Ledley, Chris Gunter vagy a jelenleg az Ágyúsokat erősítő Aaron Ramsey.

    Most egy újabb tehetség tűnt fel a kék mezeseknél Matthews személyében, aki 17 éves kora ellenére ebben a szezonban már 17-szer lépett pályára, ebből 14-szer kezdőként.

    Az ifjú bekk teljesítményére a Premier League két nagyágyúja, az Arsenal és a Manchester United is felfigyelt, bár Peter Ridsdale elnök szerint még egyikük sem tett ajánlatot.

    “Két-három olyan csapatról tudok, melyek szeretnék megvenni Adamet. Annyit elárulhatok, hogy a Manchester United és az Arsenal is a kérők között van” – mondta Ridsdale.

    “Egyelőre azonban egyikükkel sem egyeztünk meg, sem szóban, sem másként. Szeretnénk megtartani a játékost és reméljük, hogy sikerrel járunk.”

    “Szeretnénk megerősíteni a keretet, ha minden jól megy, már ezen a héten új játékos érkezhet, aki akár már a Blackpool ellen bemutatkozhat.”

    “Két olyan játékosunk van, akikért nagyobb csapatok érdeklődnek, de senkivel nem egyeztünk még meg. Meg akarjuk tartani a legjobbjainkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: