• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Stoke közel áll Ledley megszerzéséhez



    A Cardiff City walesi válogatott szélsője, Joe Ledley 7 millió fontért a Stoke Cityhez igazolt, miután visszautasította csapata szerződéshosszabbítási ajánlatát.

    Joe LedleyLedley-vel kapcsolatban az utóbbi hónapokban sok átigazolási pletyka jelent meg a lapokban, úgy tudni, leginkább a Stoke és az Everton szeretné megszerezni.

    A Fazekasok a nyári átigazolási időszak utolsó napján megpróbálták 6 millió fontért leigazolni a szélsőt, de akkor a Cardiff nemet mondott. Tony Pulis azonban nem adja fel és a hírek szerint januárban is megpróbálja a Britannia Stadiumba csábítani a 21 éves játékost.

    A cardiffiak elnöke, Peter Ridsdale tagadja, hogy csapata ajánlatot kapott volna Ledley-ért, de azt mondta, minden januárban érkező ajánlatot alaposan át fognak gondolni, ha a játékos addig nem hosszabítja meg szerződését a Ninian Parkban.

    Az Evertonnak is van esélye a walesi sztár megszerzésére, hiszen úgy tudni, Ridsdale számára az is fontos tényező, hogy minél előbb átigazolásokra fordítható pénzhez jusson.

    Amennyiben Ledley a Stoke-hoz igazol, január 10-én, egy Liverpool elleni meccsen akár már be is mutatkozhat a piros-fehéreknél. A City egy csatárral is szeretne erősödni addig a találkozóig, a hírek szerint a Manchester United angolai tehetségén, Manuchót szeretnék kölcsönvenni.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: