• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ridsdale: “Minden játékosnak megvan az ára.”



    A Cardiff City elnöke, Peter Ridsdale elmondta, hogy egy jó ajánlat esetén nem valószínű, hogy csapata meg tudja tartani a legjobbjait.

    Jelenleg Aaron Ramsey és Joe Ledley számít a City két legkeresetteb játékosának, állítólag a Premier League-ből is akadnak érdeklődők irántuk. Ridsdale erre annyit mondott, hogy a keret minden tagjának megvan a maga ára.

    A cardiffiaknak még mindig vannak pénzügyi gondjai, körülbelül 24 millió fontos adósságuk van és, ha további veszteségeik lesznek, a felszámolás réme is fenyegetheti őket. Éppen ezért jól jönne nekik a játékosokból befolyó összeg.

    “Nem tudom, mi lesz, megtippelni sem tudom. Nem tudom, hogy a Manchester United vagy bármelyik másik csapat be fog-e jelentkezni a játékosaink iránt.” – mondta az elnök.

    “Ha érkezik egy ajánlat, amit elfogadhatónak találunk vagy az érintett játékos menni akar, akkor végbe fog menni az üzlet. Mindig is azt mondtam, hogy másodosztályúak vagyunk, így tulajdonképpen az összes kerettagunk eladó.”

    “Az egyetlen kérdés, hogy mennyi pénzt kapunk értük. Az lenne az ideális, ha a legjobbjainkat meg tudnánk tartani, de nem valószínű, hogy ez sikerül. Nagy a különbség a jogdíjakból befolyó és azok között az összegek között, melyek egy feljutóesélyes keret fenntartásához kellenek.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: