• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancini: “A MU-nak hiányzik Ronaldo és Tévez”  A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini úgy véli, a Manchester United jobban teljesítene, ha Cristiano Ronaldo és Carlos Tévez is velük maradt volna.

  A manchesteri kékek városi riválisaikkal csapnak majd össze a Ligakupa elődöntőjében, így nem meglepő, hogy Tévez ismét középpontba került.

  Az argentin támadó a tavalyi szezon végén hagyta el a Vörös Ördögöket és a Cityhez igazolt, amivel kivívta Manchester vörös felének haragját.

  A 25 éves játékos kirobbanó formának örvend az utóbbi időben, míg a United botladozik, nemrég sima 3-0-s vereséget szenvedtek a Fulham ellen, vasárnap pedig a harmadosztályú Leeds Unitedtől kaptak ki az FA Kupában.

  A másik nagy nyári távozó, Cristiano Ronaldo szintén nagyon jól szerepel a Real Madridban. Mancini szerint a vörös mezeseknek nagy szüksége lenne a két sztárra.

  “Carlos Tévez és Cristiano Ronaldo két klasszis játékos. Természetes, hogy egy csapat megérzi, ha két ekkora sztárt elveszít” – mondta az olasz mester.

  “Carlos szerintem benne van a legjobb tízben, ha az Európai labdarúgást nézzük. Az ilyen játékosok pedig rengeteg pénzbe kerülnek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: