• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Boa Morte nem tud a Hull érdeklődéséről



    A West Ham United középpályását, Luis Boa Mortét nem értesítették arról, hogy a Hull City érdeklődik iránta, legalábbis ügynöke állítása szerint.

    Luis Boa MorteNemrég mindkét csapat cáfolta azokat a híreket, melyek szerint megegyeztek volna a korábbi Arsenal- és Fulham-játékos vételárában, de Phil Brown, a Tigrisek mestere a napokban mégis azt nyilatkozta, hogy szeretné leigazolni.

    A mester mindenképpen szeretne igazolni a balszélsőt, ezért már a Wigan Athletic játékosával, Kevin Kilbane-nel is szóbahozták, Boa Morte azonban semmi sem tud arról, hogy a Hull szeretné megszerezni.

    “Olvastuk az újságokban, hogy a Hull City érdeklődik Luis iránt, de semmi konkrétat nem tudunk.” – mondta a korábbi portugál válogatott játékos ügynöke, Amadeu Paixao.

    “Senki sem lépet kapcsolatban velünk, nem kaptunk engedélyt, hogy tárgyaljunk a Hull-lal. Senki nem mondott nekünk semmit.”

    A 31 éves középpályás 2007 nyarán 5 millió fontért igazolt a West Hamhez a Fulhamtől, de nem sikerült állandó helyet szereznie magának a csapatban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: