• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Citynek van a legtöbb esélye Tévez megszerzésére  Carlos Tévez tanácsadója, Kia Joorabchian elmondta, a támadót a Manchester City, a Chelsea és még egy bizonyos klub szeretné leigazolni, és a manchesteriek állnak a legjobban.

  Carlos TévezAz argentin csatár a közelmúltban úgy döntött,hogy elhagyja a Manchester Unitedet. Joorabchain szerint szerződése lejárta után tíz napon belül kiderül, hogy hol folytatja a pályafutását. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a másik manchesteri csapatot választja.

  “Jelenleg a Manchester City és a Chelsea ajánlatát mérlgeljük. Rajtuk kívül van egy harmadik érdeklődő is, de nem szeretném elárulni, hogy melyik klubról van szó” – mondta a tanácsadó.

  “Két héten belül le fogok ülni Carlosszal és az ügyökével, Adrian Roucóval, hogy tisztázzunk mindent. A Citynek vannak a legjobb esélyei, mivel náluk valami igazán nagy dolog van készülőben.”

  “A Uniteddel kötött kontraktusa június 31-én jár le, így augusztus 1-jén kezdhetünk tárgyalni a csapatokkal. Azt hiszem, tíz napon belül minden elrendeződik majd.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: