• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Csúcsformában a United



    Sir Alex Ferguson figyelmeztette csapata ma esti BL-ellenfelét, a Bayern Münchent, hogy a Manchester United csúcsformába lendült.

    A Vörös Ördögöknek szükségük is lesz minden erejükre, tudásukra és önbizalmukra a következő nyolc napban, hiszen ez alatt az idő alatt kétszer csapnak össze a bajorokkal, egyszer pedig a Chelsea-vel.

    “Azt hiszem, most vagyunk a legjobb formában, ami ezt a szezon illeti. A legjobbkor lendültünk bele, mivel kemény hét vár ránk” – mondta a skót mester.

    “Nyolc napon belül két hatalmas csatát vívunk a Bayernnel, egyet pedig a Chelsea-vel. Élveznünk kell a játékot, de közben tisztában kell lenünk a téttel is.”

    “Nagyon tisztelem a Bayern Münchent. Egy dicső múlttal rendelkező csapattal kell megküzdenünk a továbbjutásért, az ilyenek pedig mindig büszkén, emelt fővel lépnek pályára. Egyáltalán nem számítunk könnyű mérkőzésekre, de remek formában vagyunk.”

    “Nemanja Vidic, Rio Ferdinand és Edwin van der Sar visszatérése nagy lökést ad majd nekünk és sokkal erősebbé teszi a védelmünket.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: