• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Jó híreket kapott a Barca



    Gerard Piqué, Yaya Touré és Xavi is pályára léphet szerdán, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.

    A katalánok örömébe üröm is vegyül, Andrés Iniesta ugyanis combsérülést szenvedett hétvégén, a Mallorca ellen, így ő biztosan kihagyja az odavágót.

    Az 1-0-ra megnyert idegenbeli bajnokin Piqué nem játszott, de az Emiratesben már minden bizonnyal ő is ott lesz a barcelonaiak keretében.

    Touré Iniestához hasonlóan megsérült szombaton, ő a bokáját fájlalta, ami miatt le is kellett cserélni a második játékrészben, de úgy tudni, nem komoly a probléma, így ő is elutazik Londonba.

    Az elefántcsontpartit az a Xavi váltotta, aki vádlisérüléssel bajlódott az utóbbi időszakban, és minden különösebb probléma nélkül játszotta végig a neki jutó időt.

    Eric Abidal szintén zöld utat kapott, miután felépült combsérüléséből. A francia bekk ma már teljes értékű edzésmunkát végezhetett csapattársaival.

    A fiatal Jonathan Dos Santos szintén bekerült az utazó keretbe, Dmitro Csihrinszkijre viszont nem számíthat Pep Guardiola vezetőedző.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: