• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Touré: “Kitúrtak az Arsenalból”



    Kolo Touré elárulta, bizonyos játékosokkal problémái akadtak az Arsenalnál, egyikük olyan ellenséges volt, hogy muszáj volt távoznia.

    Kolo TouréAz elefántcsontparti válogatott játékos számára nem alakult túl jól az előző szezon a londoniaknál, és végül úgy döntött, hogy a Manchester Cityhez igazol.

    Elmondása szerint azért teljesített a megszokottnál gyengébben, mert egyik csapattársa mindent megtett, hogy elüldözze a csapattól. A nevét nem volt hajlandó elárulni, de a Daily Express szerint William Gallasról lehet szó.

    “Voltak nézeteltéréseim néhány játékossal az Arsenalnál. Az egyikükkel különösen rossz viszonyban voltam. nem szeretném megmondani, hogy ki az, mivel nem akarok botrányt kirobbantani” – mondta Touré.

    “Azért kaptam kevés játéklehetőséget, mert ez a bizonyos játékos elhitette a menedzserrel, hogy nem értjük meg egymást a pályán. Alig akartam elhinni, mikor mindez kiderült.”

    “Korábban úgy terveztem, az Arsenalnál fejezem be a pályafutásomat, de nem mindig sikerül minden, amit az ember eltervez.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: