• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Tigriseknél még mindig a túlélés a cél



    A Hull City elnöke, Paul Duffen elmondta, a jó bajnoki rajt ellenére csapatánál még mindig a bent maradás a cél.

    A Tigrisek legutóbbi két meccsükön legyőzték az Arsenalt és a Tottenham Hotspurt, így jelenleg a Premier League harmadik helyén állnak.

    Duffen tudja, hogy csapatánál az egekbe szökött az önbizalom, így képesek lehetnek meglepni a Chelsea-t és a Manchester Unitedet is, de az elsődleges cél nem változott.

    “A jó szezonkezdet, az Arsenal és a Tottenham megverése miatt úgy fogunk pályára lépni a Chelsea és a Manchester United ellen a következő néhány fordulóban, hogy van esélyünk a győzelemre.” – mondta az elnök.

    “A legtöbb szurkolónk már nagyon várja a West Ham United elleni meccset, mivel úgy gondolják, hogy jó esélyekkel állunk ki.”

    “A szezon legelején talán még nem volt mindenki ennyire pozitív. Addig nem lesz semmi baj, amíg a szurkolók nem úgy mennek ki a meccsekre, hogy nyernünk kéne, hanem úgy, hogy képesek vagyunk nyerni.”

    “Nem hiszek a célok megváltoztatásában. Sosem okozott gondot, hogy célokat tűzzek ki, de sosem változtattam meg őket menet közben.”

    Egyszerű a képlet, 38 meccs van egy szezonban és mi megpróbáljuk mindet megnyerni. Ha februárig sikerülne 40 pontot gyűjtenünk, akkor sem dőlnénk hátra lazítani, hanem ugyanolyan lendülettel küzdenénk tovább.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: