• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vennegoor of Hesselink a Hullhoz igazolt  A Hull City ingyen leigazolta a Celtictől nemrég távozó holland támadót, Jan Vennegoor of Hesselinket.

  Jan Vennegoor of HesselinkA 30 éves játékos az előző szezon végén hagyta el a glasgow-iakat, így ingyen igazolhatóvá vált, ezért igazolhatták le a Tigrisek az átigazolási időszak vége után.

  A hosszú nevű csatár három évet töltött a Celticnél, előtte a PSV Eindhovenben futballozott.

  A Hull elnöke, Paul Duffen azt állítja, csapatán kívül több jó nevű klub is szerette volna magához csábítani Vennegoor of Hesselinket.

  “Örülök, hogy sikerült minden érdeklődőt megelőzve leigazolnunk a játékost. Szerettünk volna egy tapasztalt, jó képességű csatárt igazolni, aki sok gólt szerez. Jan már több bajnokságban is bizonyította gólerősségét” – mondta Duffen.

  “Pont rá volt szükségünk, mivel az előző idényben nem lőttünk annyit gólt, amennyit szerettünk volna. Ráadásul Jan sokat segíthet majd a fiatal, tehetséges csatárainknak is a fejlődésben.”

  “Július óta figyeltük már a játékost. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerrel jártunk. Nálunk nagyobb csapatok is keresték, de sokat javított az esélyeinken, hogy a Premier League-ben szereplünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: