• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Hull is érdeklődik Owen iránt  A Hull City elnöke, Paul Duffen megerősítette azokat a híreket, melyek szerint csapata leigazolná a Newcastle United támadóját, Michael Owent.

  Michael OwenA világhírű csatár szerződése a hónap végén lejár a Szarkákkal, képviselői már több, élvonalbeli klubnak beajánlották.

  Az Everton korábban jelezte, hogy szívesen látná a korábbi Liverpool-játékost, de most a Tigrisek is beléptek a kérők sorába.

  Egyes hírforrások szerint a Hull egy egy éves kontraktust kötne a 29 éves futballistával, melyet jó teljesítmény esetén még egy esztendővel meg lehetne toldani.

  Duffen elárulta, valóban érdeklődnek Owen iránt és reménykedik, hogy hamarosan megköthetik az üzletet a támadóval.

  “Igen, valóban érdeklődünk Michael Owen iránt. Nagyszerű játékos, néha ugyan meggyűlik a baja a sérülésekkel, de örülnénk, ha nálunk játszana” – mondta Duffen.

  “Ha sikerül egy mindkét fél számára jó megoldást találnunk, mindent megteszünk, hogy megszerezzük. Hatalmas dolog lenne a számunkra egy ilyen játékos szerződtetése, de mint mondtam, minden attól függ, hogy sikerül-e egy mindenki számára elfogadható megoldást találnunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: