• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Olympiakosznak nem kell Owen  Az Olympiakosz vezetősége cáfolta azokat a híreket, melyek szerint tárgyalnának a Newcastle Uniteddel Michael Owen leigazolásáról.

  Michael OwenA 29 éves játékos szerződése holnap jár le a Szarkákkal és nem titkolja, hogy négy, sikertelen év után végre szeretne távozni a St. James’ Parkból.

  Owen ügynökei több csapatnak küldtek tájékoztatót, melyben beszámoltak a támadó képességeiről és arról, hogy hamarosan szabadon igazolható lesz.

  Angliában leggyakrabban a Hull City és a Stoke City neve merült fel vele kapcsolatban, de az AS Romával, az Omypiakosszal és sok más külföldi klubbal is hírbe hozták már.

  A görög óriás vezetői nemrég jelezték, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem érdekli őket a korábbi Liverpool-játékos.

  “Ezek a pletykák egyáltalán nem igazak, nem léptünk kapcsolata Michael Owennel vagy az ügynökeivel és nem is tervezünk ilyesmit” – mondta a piros-fehérek egyik szóvivője.

  “Owen megszerzése nem szerepel a terveink között, már igazoltunk egy kiváló képességű csatárt Angliából, aki nem más, mint Matt Derbyshire.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: