• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Farkasok leigazolták Doyle-t  Kevin Doyle, akit többek között az Aston Villa, a Sunderland, a Bolton és a Fulham is szeretett volna leigazolni, a Wolverhampton Wandererst választotta.

  Kevin DoyleAz ír válogatott csatár négy évre írt alá a Premeir League újoncaival, akik a hírek szerint 6,5 millió fontot fizettek érte.

  Doyle St Patrick’s Athleticnél kezdte a pályafutását, majd a Cork Cityhez igazolt. 2005-ben került a Readinghez, ahol 154 bajnoki mérkőzésen 55 gólt szerzett.

  “Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült minden elrendezni és már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát a csapatnál” – mondta a 25 éves játékos.

  “Körülbelül egy hete tárgyaltam a menedzserrel és a pénzügyi igazgatóval is, és ellátogattam a Wolverhampton edzőpályájára, ahol mindent alaposan megnéztem.”

  “Már egy ideje eldöntöttem, hogy itt szeretném folytatni a pályafutásomat. Remek érzés újre egy élvonalbeli klub tagjának lenni.”

  “Sajnálom, hogy el kellett hagynom a Readinget, mivel szép éveket töltöttem el ott, de ugyanakkor örülök annak, hogy ide jöhettem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: