• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • McClaren: “Átvert a Villa!”



    Steve McClaren azt állítja, az Aston Villa is szeretett volna vele tárgyalni, mielőtt a Nottingham Foresthez szerződött volna, de a birminghamiek az utolsó pillanatban meghátráltak.

    A korábbi angol válogatott szövetségi kapitány három évre kötelezte el magát a másodosztályban szereplő Foresthez, de elmondása szerint akár a Premier League-ben is vállalhatott volna munkát.

    A Villa egy időben komoly érdeklődést mutatott iránta, de a hírek szerint a szurkolók tiltakozása miatt letettek McClaren megszerzéséről.

    A birminghami klub vezetői már egy találkozót is megbeszéltek az 50 éves szakemberrel, erre az összejövetelre azonban soha nem került sor.

    “Valóban volt egy hivatalos megkeresés a Villa részéről, még egy időpontot is kitűztünk a tárgyalásra, de végül nem lett belőle semmi. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, gyorsan továbbléptem” – mondta a korábbi Boro-mester.

    “Nem tudom, miért alakult így, erről az Aston Villát kellene megkérdezni. Csalódott voltam, de a foci erről szól, rengeteg nagyszerű és rossz pillanatot megél pályafutása során az ember, nem szabad sokat bánkódni.”

    “Nem sokkal később találkoztam a Nottingham Forest elnökével, majd ellátogattam a klubhoz. Azonnal megfogott a hangulat, a klub történelme. Úgy érzem, jól döntöttem, amikor aláírtam a szerződést.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: