• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McClaren: “Átvert a Villa!”  Steve McClaren azt állítja, az Aston Villa is szeretett volna vele tárgyalni, mielőtt a Nottingham Foresthez szerződött volna, de a birminghamiek az utolsó pillanatban meghátráltak.

  A korábbi angol válogatott szövetségi kapitány három évre kötelezte el magát a másodosztályban szereplő Foresthez, de elmondása szerint akár a Premier League-ben is vállalhatott volna munkát.

  A Villa egy időben komoly érdeklődést mutatott iránta, de a hírek szerint a szurkolók tiltakozása miatt letettek McClaren megszerzéséről.

  A birminghami klub vezetői már egy találkozót is megbeszéltek az 50 éves szakemberrel, erre az összejövetelre azonban soha nem került sor.

  “Valóban volt egy hivatalos megkeresés a Villa részéről, még egy időpontot is kitűztünk a tárgyalásra, de végül nem lett belőle semmi. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, gyorsan továbbléptem” – mondta a korábbi Boro-mester.

  “Nem tudom, miért alakult így, erről az Aston Villát kellene megkérdezni. Csalódott voltam, de a foci erről szól, rengeteg nagyszerű és rossz pillanatot megél pályafutása során az ember, nem szabad sokat bánkódni.”

  “Nem sokkal később találkoztam a Nottingham Forest elnökével, majd ellátogattam a klubhoz. Azonnal megfogott a hangulat, a klub történelme. Úgy érzem, jól döntöttem, amikor aláírtam a szerződést.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: