• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Milner szerint a Villa beleszólhat a nagyok dolgába



    Az Aston Villa középpályása, James Milner úgy érzi, csapata képes lehet megtörni a nagy négyes uralmát és beverekedheti magát közéjük.

    Milner szerint a Villa az egyik olyan klub, melyet hamarosan az elit gárdák között emlegetnek majd a szigetországban.

    Az U21-es angol válogatott játékos az átigazolási időszak végén igazolt a Newcastle Unitedtől a birminghamiekhez 12 millió fontért.

    “Nehéz bekerülni a legjobbak közé, de hamarosan valakinek ez sikerülni fog. A Villának nagyon jó esélyei vannak erre.” – mondta Milner.

    “Tényleg látható a fejlődés a csapaton ahhoz képest, amikor először itt voltam. Minden évben egyre jobbak és jobbak leszünk. A fiataljaink az ország legigéretesebb tálentumai közé tartoznak és vannak tapasztalt futballistáing is.”

    “Elég csak megnézni a két bemutatkozó meccsemet. Három éve 4-0-ás vereséget szenvedtünk a West Hamtől, most pedig döntetlent játszottunk a Liverpoollal, ráadásul még mi lehettünk csalódottabbak, hogy nem hoztuk el mind a három pontot.”

    “Ez is mutatja, hogy mennyit fejlődött azóta a csapat. Nagyon izgalmas időket él most a klub, remélhetőleg ezentúl is évről évre javulni fogunk, és akkor bekerülhetünk a legjobbak közé.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: