• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill: “Túl nagyok az elvárások”  Martin O’Neill szerint az Aston Villa szinte az egész szezon során erején felül teljesít, mégis sok a csalódott szurkoló.

  Martin O'NeillA Villának nagyon jó esélye volt arra, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulást, de a kilenc meccses nyeretlenségi sorozatuknak köszönhetően az Arsenal megelőzte őket és tíz pontos előnyt szerzett.

  A birminghamieknek mégsem kell lemondaniuk az európai kupaszereplésről, hiszen karnyújtásnyira vannak attól, hogy automatikusan az Európa-liga főtáblájára kerüljenek.

  “Azt hiszem nagyszerű teljesítmény, hogy már szinte biztos helyünk az európai porondon. Egy ideig a legjobb négy között voltunk, amitől túlságosan megnőttek a szurkolói elvárások” – mondta O’Neill.

  “Elég csak megnézni kik vannak jelenleg a BL-indulást érő helyeken. Ezek a csapatok evről évre ott vannak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, sőt elődöntőjében és egytől egyig világklasszis játékosaik vannak.”

  “Persze nem a nagy egyéniségekre gondolok, hiszen nálunk is vannak olyan futballisták, akik bármelyik élcsapatba beférnének, de a nagyok hatalmas kerettel rendelkeznek.”

  “Szerintem nem túlzok azzal, ha azt mondom, a játékosaim nagyszerűen teljesítetek idén. Ha egy Villa-drukkert megkérdeztünk volna a szezon előtt, hogy mit szólna egy ötödik helyhez, örömmel elfogadta volna.”

  “Most azonban kissé csalódottak, mivel az első négyben is ott voltunk egy ideig.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: