• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barry távozhat a Villától



    Az Aston Villa mestere, Martin O’Neill utalt arra, hogy elengedi Gareth Barryt a csapattól, ha nem sikerül bejutniuk a BL-be.

    Gareth BarryA középpályás nyáron szeretett volna a Liverpoolhoz igazolni, hogy beteljesítse álmá és végre játszhasson a Bajnokok Ligájában. A Vörösök azonban nem voltak hajlandóak kifizetni a Villa által kért 18 millió fontot.

    O’Neill akkor arra kérte Barryt, maradjon még egy szezon erejéig a birminghamieknél, mivel a csapat célja az első négybe kerülés volt.

    A gárdának még minden esélye megvan arra, hogy kvalifikálja magát Európa legrangosabb kupasorozatára, de ha ez nem sikerül, nehéz lesz visszatartani Barryt.

    “Nem tudom, hogy a Liverpool ismét megpróbálja-e majd leigazolni Barryt. Nem az én dolgom kitalálni, hogy mire gondolnak éppen Liverpoolban.” – mondta O’Neill.

    “Ha bejutunk a Bajnokok Ligájába, akkor jó esélyeink vannak Gareth Barry megtartására. Csak annyi dolgunk lesz, hogy a szerződését meghosszabbítsuk.”

    “Tavaly azt mondtam neki, adjon nekünk még egy évet és majd meglátjuk, hol sikerül végeznünk. Szerintem 11 év után senki sem haragudna rá, ha távozna, amiért nem sikerült kvalifikálni magunkat a BL-re.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: