• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moyes: “O’Neill nagyszerű szakember”



    Az Everton kispadján ülő David Moyes szerint az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill minden dicséretet megérdemel a birminghamieknél végzett munkája miatt.

    A két mester csapata ma este összecsap a bajnokságban, mindkét gárda az európai kupaszereplés kivívásáért harcol.

    A Villának két trófea begyűjtésére is lett volna lehetősége, de a Ligakupa döntőjében a Manchester Unitedtől, az FA Kupa elődöntőjében pedig a Chelsea-től kaptak ki.

    Moyes biztos benne, hogy a feltörekvő birminghami klubnál nem került szóba az északír szakember menesztése, hiszen nagyszerű munkát végez és folyamatosan fejlődik vele a csapat.

    “Martin O’Neill nagyon fontos figurája az Aston Villának, egészen biztos vagyok benne, hogy nincs veszélyben az állása” – mondta az Everton skót szakvezetője.

    “Bejuttatta a csapatát az egyik kupa döntőjébe, a másiknak az elődöntőjébe és a bajnokságban is valós esélyük volt egy darabig a negyedik hely megszerzésére. Ez tökéletesen mutatja, hogy milyen nagyszerű munkát végez.”

    “Nagyszerű csapatot rakott össze, amelyik a játékstílusából kifolyólag szinte mindig szerez gólt. Martin pedig mindig az igazat mondja, soha nem titkolja, mit érez.”

    “Azt hiszem, a világ bármelyik csapata szívesen látná őt a kispadján.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: