• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Maloney visszament a Celtichez  Shaun Maloney 2,5 millió font ellenében visszatért az Aston Villától a a skót óriás Celtichez. A 25 éves játékos 2007 telén hagyta ott a zöld-fehéreket a birminghamiekért.

  Maloney 2001 áprilisában mutatkozott be a Celticben, majd 2007 januárjában 1 millió fontért a Villához igazolt, miután a skótokkal nem tudott megegyezni egy új szerződésről.

  A játékos most négy éves szerződést írt alá a Celtic Parkban, ezzel véget vetett az egy hónapja tartó találgatásoknak. Birminghamben nem találta a helyét, pedig korábban már dolgozott együtt Martin O’Neill-lal.

  A középpályás 2001 és 2007 között 138 találkozón lépett pályára a Celticben és 37 gólt szerzett. Csapattársa, Paul Hartley szerint nem lesz gond a visszailleszkedéssel.

  “Ez egy nagyon jó átigazolás volt, mind a klub, mind a játékos számára. Mindig szeretnénk fejlődni, most ismét jó lépést tettünk efelé.” – mondta Hartley.

  “Jó keretünk van, ráadásul Shaun több poszton is képes játszani. Korábban remekül teljesített a Celticben, biztos vagyok benne, hogy ez most is így lesz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: