• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A West Brom leigazolta Moore-t  A friss feljutó West Bromwich Albion 3 millió fontért leigazolta Looke Moore-t az Aston Villától, miután meggyőzően játszott kölcsönszereplése alatt.

  A 22 éves csatár három éves szerződést írt alá azzal a csapattal, melynél február óta kölcsönben játszott és amellyel megnyerte a másodosztályú bajnokságot. A vételár 3,5 millióra is emelkedhet a játékos teljesítménye alapján.

  A WBA annak ellenére igazolta le Moore-t, hogy nem tudott betalálni eddigi tíz mérkőzésén.

  Az Albion rajta kívül Do-heon Kimet is szerződtete, aki január óta volt a kölcsönjátékosuk. Ő 550 000 fontjába került a klubnak.

  “Rengeteg előnye van, hogy Kim már négy hónapot eltöltött velünk, hiszen összeszokott a társaival és lényegesen kevesebb a nyelvi gond, mintha most jött volna.” – mondta Tony Mowbray.

  “Már várom, hogy együtt dolozhassak vele a következő szezonban.”

  “A kölcsönszereplése azzal telt, hogy beilleszkedjen egy új csapatba és egy új környezetbe. Vitathatatlanul tehetséges játékos, jövőre nagyobb szerepet kap majd.”

  A dél-koreai válogatott Kim mindössze egyszer volt kezdő a szezonban, de az utolsó meccsen csereként beállva gólt szerzett.

  Moore az Aston Villánál hívta fel magára a figyelmet, de Martin O’Neill irányítása alatt egyre kevesebb lehetőséghez jutott.

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: