• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Given: West Brom helyett Villa?  A Manchester City kapusa, Shay Given a hírek szerint elutasította a West Bromwich Albion ajánlatát, hogy az Aston Villához igazolhasson.

  Mindkét birminghami klub új kapust keres, miután a WBA-ból Scott Carson a török Bursasporhoz, a Villából pedig Brad Friedel a Tottenham Hotspurhöz igazolt.

  Mindketten a tapasztalt írt nézték ki maguknak, aki szívesen távozna a City of Manchester Stadiumból, miután az előző szezont szinte végig a kispadon töltötte Joe Hart mögött.

  A Celtic is érdeklődik Given iránt, de ők csak kölcsönvennék a kapust, a City viszont jobban szeretne végleg megválni tőle, hogy csökkentse a fizetésekre szánt kiadásokat.

  A hírek szerint a West Bromwich már tett is egy ajánlatot a korábbi Newcastle-játékosnak, aki azonban nemet mondott, mivel a The Hawthorns helyett inkább a Villa Parkban szeretne védeni.

  Az egyetlen akadály az lehet, hogy a Villa menedzsere, Alex McLeish csak 3 millió fontot fizetne a 35 éves hálóőrért, a manchesteriek viszont 5 milliót kérnek érte.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: