• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Agbonlahor örökre a Villánál maradna



    Az Aston Villa csatára, Gabriel Agbonlahor olyan típusú játékosnak tartja magát, aki képes egy klubot szolgálni egész pályafutása alatt.

    A 24 éves játékos egy hónapja új, öt évre szóló szerződés aláírásával jelezte, még hosszú ideig szeretne a birminghamieknél maradni, de most szavakba is öntötte érzéseit.

    Bár a Bajnokok Ligájában szereplő Tottenham Hotspur is élénken érdeklődik iránta, Agbonlahor úgy érzi, egy csapatnál sem lehetne boldogabb, mint a Villánál.

    “A Villához tartozom, nagyon kötődöm ehhez a csapathoz, és ha minden a tervek szerint alakul, a pályafutásom végéig itt is fogok maradni” – kezdte az angol válogatott támadó.

    “13 éves korom óta itt vagyok és semmi okom rá, hogy máshová igazoljak. Van néhány játékos, például Steven Gerrard, akiket nagyon nehéz elképzelni más csapat színeiben. Úgy érzem, én is ilyen vagyok.”

    “Emlékszem, gyerekkoromban mindig arról álmodoztam, milyen jó lenne bekerülni a Villa ificsapatába, majd mekkora öröm volt, mikor beverekedtem magam az első csapatba. Imádom ezt a klubot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: