• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Denílson: Elegem van!  Denílson megelégelte, hogy az Arsenal ebben a szezonban sem nyert semmit, ezért szeretne Olaszországba vagy Spanyolországba igazolni.

  A brazil középpályás 32 alkalommal lépett pályára az Ágyúsok színeiben ebben az idényben, de ő sem tudott segíteni a londoniaknak, hogy megtörjék lassan hat éve tartó trófeaínségüket.

  A 23 éves játékosnak már elege van az Arsenalból, de nem tudná elképzelni magát egy másik angol csapatban, ezért külföldre távozna. Elsősorban az olasz és a spanyol élcsapatok érdekelnék.

  “Ez volt életem eddigi legrosszabb szezonja. Győztes típus vagyok, azért jöttem ide, hogy kupákat nyerjek, de már öt éve itt vagyok és semmi. Elegem van, a szezon végén távozom a csapattól” – mondta Denílson.

  “Ezt már nyolc hónapja eldöntöttem magamban, de nem mondtam semmit, hogy ne bomlasszam szezon közben a csapatösszhangot. Nem tudnám elképzelni magam például a Tottenham vagy a Manchester City mezében, inkább külföldön, Olaszországban vagy Spanyolországban próbálnék szerencsét.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: