• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard: “Kell egy bajnoki cím!”



    Steven Gerrard pontosan tudja, hogy csak akkor lehet a Liverpool legendája, ha legalább egy bajnoki címet nyer a csapattal.

    Steven GerrardA Vörösök jelenleg a Premier League hetedik helyén állnak, 12 ponttal lemaradva a listavezető Chelsea mögött. Bizonyára annak is örülnének, ha sikerülne megszerezniük a negyedik helyet.

    A lassan a 30. életévébe lépő Gerrard úgy érzi, egyre csak rohan az idő, neki pedig egyre kevesebb esélye marad bajnokságot nyerni.

    “Már 11 éve itt vagyok és hamarosan 30 éves leszek, szóval kezdek kifutni az időből. Szeretném a legtöbbet kihozni a még hátralévő négy vagy öt évből” – mondta az angol válogatott középpályás.

    “Még rengeteg célom és álmom van, amiket szeretnék valóra váltani a visszavonulásom előtt.”

    “Nem hinném, hogy a Liverpool legendája vagyok. Csak azt nevezhetjük legendának, aki már befejezte a pályafutását és egy sikerekben gazdag karriert tudhat maga mögött.”

    “Sokan túl hamar legendának kiáltanak ki egyes játékosokat, én nem tartom magam annak. Dalglish, Rush, Hansen, ők a legendák.”

    “Ők hosszú ideig szolgálták a klubot és hatalmas sikereket értek el. Remélem egy napon én is közéjük tartozom majd, de egyelőre nem sorolnám magam a Liverpool legendái közé.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: