• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Primus visszavonult  A veterán védő, Linvoy Primus kénytelen volt bejelenteni visszavonulását, miután nem jött rendbe teljesen sérült térde.

  Linvoy PrimusPrimus 200 nyara óta a Portsmouth játékosa volt, 219 meccsen lépett pályára és hat gólt szerzett az azóta eltelt idő alatt. Egy ideje állandó térdproblémákkal küzdött, meg is operálták, de orvosai azt javasolták, vonuljon vissza.

  Ennek ellenére továbbra is a kikötővárosiaknál marad, hiszen egy ideje már tanácsadóként segíti az ifiakadémia munkáját.

  “Néhány hónapja megműtötték a térdemet és érthetően közölték, hogy maradandó károsodásokat szenvedhetek, ha folytatom a játékot” – mondta a korábbi Reading-játékos.

  “Inkább leélem az egész életemet jó térddel, minthogy néhány szezon miatt kockáztassak. Szeretek hosszú távra tervezni.”

  “Nagyszerű dolog, hogy a Premier League-ben fejezhetem be a pályafutásomat. Volt pár nagyon jó szezonom és rengeteg emlékezetes meccsen léptem pályára. Válogatott játékosokkal voltam egy csapatban, mégsem csúsztam le a ranglétrán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. Ayreon:  2009 december, 8 17:54

   Good Luck Primus!

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: