• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs: “Scholesy, maradj!”



    A Manchester United legendás szélsője, Ryan Giggs reméli, hogy csapatársa, Paul Scholes nem fejezi be a pályafutását a szezon végén.

    Ryan Giggs és Paul ScholesA 35 éves középpályás nemrég azt mondta, komolyan gondolkodik a visszavonuláson, mivel úgy érzi, már nincs hasznára csapatának.

    Már valóban nem állandó kezdő, mint régen, de így is nagyon fontos szerep hárul rá a Vörös Ördögöknél, ráadásul legutóbb, a West Ham ellen éppen ő szerezte meg a vezetést a manchesterieknek.

    A Walesi Varázsló néven emlegetett Giggs nagyon szeretné, ha csapattársa még legalább egy szezont vállalna, hiszen még mindig nagyszerű dolgokra képes a pályán.

    “A döntés teljes mértékben Scholesyé. Minden attól függ, hogy az adott pillanatban hogy érzi magát egy játékos, velem is ez a helyzet” – mondta a 36 éves sztár.

    “Még nagyon sok van hátra a szezonból, féltávnál sem vagyunk. Jelenleg nagyon jól érzem magam és biztos vagyok benne, hogy Scholesy is így érez.”

    “Mindenki szeretne a lehető leghosszabb ideig együtt játszani egy ilyen tapasztalt és nagyszerű képességekkel bíró játékossal.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: