• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Giggs: “Scholesy, maradj!”  A Manchester United legendás szélsője, Ryan Giggs reméli, hogy csapatársa, Paul Scholes nem fejezi be a pályafutását a szezon végén.

  Ryan Giggs és Paul ScholesA 35 éves középpályás nemrég azt mondta, komolyan gondolkodik a visszavonuláson, mivel úgy érzi, már nincs hasznára csapatának.

  Már valóban nem állandó kezdő, mint régen, de így is nagyon fontos szerep hárul rá a Vörös Ördögöknél, ráadásul legutóbb, a West Ham ellen éppen ő szerezte meg a vezetést a manchesterieknek.

  A Walesi Varázsló néven emlegetett Giggs nagyon szeretné, ha csapattársa még legalább egy szezont vállalna, hiszen még mindig nagyszerű dolgokra képes a pályán.

  “A döntés teljes mértékben Scholesyé. Minden attól függ, hogy az adott pillanatban hogy érzi magát egy játékos, velem is ez a helyzet” – mondta a 36 éves sztár.

  “Még nagyon sok van hátra a szezonból, féltávnál sem vagyunk. Jelenleg nagyon jól érzem magam és biztos vagyok benne, hogy Scholesy is így érez.”

  “Mindenki szeretne a lehető leghosszabb ideig együtt játszani egy ilyen tapasztalt és nagyszerű képességekkel bíró játékossal.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: