• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hyypia Németországba igazol  A Liverpool veterán hátvédje, Sami Hyypia a szezon végén lezárja tíz éve tartó angliai karrierjét és a Bayer Leverkusenhez igazol.

  Sami HyypiaA finn bekk 1999-ben a Willem II-től igazolt a Poolhoz, ahol azóta 317 bajnokin lépett pályára. 2001-ben kulcsszerepet játszott abban, hogy csapata az FA Kupát, a Ligakupát és az UEFA-kupát is megnyerte.

  “Hyypia ma reggel átesett az orvosi vizsgálatokon a német csapatnál. Nyáron, a felkészülési időszak kezdetekor találkozik majd új csapattársaival” – áll a Liverpool hivatalos honlapján.

  “A finn válogatott játékos az Anfielden töltött évei alatt a klub egyik legendájává nőtte ki magát és rengeteget segített a különböző sikerek elérésében. Mindenki a legjobbakat kívánja neki a jövőben.”

  Hyypia, a Leverkusen honlapján elárulta, miért fogadta el a bajorok ajánlatát.

  “A Bayerrel folytatott tárgyalások nagyon pozitív hatással voltak rám. Úgy éreztem, tényleg szeretnék, ha hozzájuk igazolnék. Már várom, hogy csatlakozhassak a Leverkusenhez és remélem, hogy egy sikerekben gazdag időszakot tölthetek a klubnál.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: