• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard négy év múlva visszavonul?



    A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard elmondta, előfordulhat, hogy jelenlegi szerződése lejártával befejezi pályafutását.

    Steven GerrardA világ egyik legjobb középpályásának tartott Gerrard 33 éves lesz mire jelenlegi, 2013-ig szóló kontraktusa lejár.

    Az angol válogatott játékos elárulta, nagyon büszke eddigi karrierjére, de szögre fogja akasztani a stoplisát, ha úgy érzi, már nem tud hozzátenni a Liverpool játékához.

    “2013-ban már 33 éves leszek és egylőre nem tudom megjósolni, hogy utána is folytatni szeretném-e a pályafutásomat” – mondta Gerrard.

    “Ha valóban visszavonulok, büszke leszek rá, hogy végig egy csapatban játszottam. Nem tudom elképzelni magam egy másik klub mezében.”

    “Kétszer közel álltam ahhoz, hogy valahová máshová igazoljak. Először 2005-ben, amikor a Chelsea csábított és a Liverpool nagyon messze állt attól, hogy bajnokesélyesnek lehessen nevezni.”

    “Akkor nagyon nehéz döntés elé kerültem, de nagyon örülök, hogy nem mentem sehová. Büszke vagyok rá, hogy kitartottam a Liverpool mellett.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: