• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Heskey mérlegeli a lehetőségeit



    A Wigan Athletic angol válogatott csatára, Emile Heskey elmondta, csak a szezon végén dönti el, hogy hol folytatja pályafutását.

    Emile HeskeyA másodvirágzását élő támadó jövőjével kapcsolatban rengeteg pletyka jelent meg az elmúlt hónapokban. Sokan valószínűnek tartották, hogy már januárban távozni fog a Laticstől.

    Heskey, akit a Liverpool, az Aston Villa és a Chelsea is szívesen látna, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy ebben az átigazolási időszakban csapatot vált, de valószínűbbnek tartja, hogy csak a szezon vége után dönt.

    “Az ilyen dolgokat mindig át kell gondolnod magadban. Én is ezt teszem és megpróbálom megválaszolni a kérdéseket a fejemben, mielőtt bármit is tennék.” – mondta a 31 éves játékos.

    “Jól döntöttem, amikor elhagytam a Liverpoolt és a Birminghamhez igazoltam. A karrierem semmilyem irányba nem haladt, újra magamra kellett találnom.”

    “A Wigan nagyon jó volt hozzám, ezért szeretnék segíteni nekik minél több pontot gyűjteni. A csapatom szárnyal és velük együtt én is.”

    “Ha visszagondolok az eddigi karrieremre, a lejátszott meccseimre és, hogy miket értem el, nagyon boldog vagyok.”

    “Mindenki úgy vág bele a karrierjébe, hogy szeretné minél többre vinni. Én elégedett vagyok a pályafutásommal.”

    “Ahogy már mondtam, nem tudok úgy játszani, mint Cristiano Ronaldo, de teszem, amit teszek és a képességeimhez mérten minden tőlem telhetőt elkövetek a csapat sikeréért.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: