• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ballackot a kudarcok motiválják  A Chelsea középpályása, Michael Ballack elmondta, elég az elmúlt évek sikertelenségeire gondolnia, hogy új lendületet kapjon a sikerek felé vezető úton.

  Michael BallackA német válogatott játékost gyakran Ezüstfiúnak becézik, ami nem meglepő, hiszen rengeteg döntőt bukott már el pályafutása során.

  Úgy tűnik, a Chelsea idén sem tudja elhódítani a bajnoki serleget, de két nagy sorozatban, a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában már az elődöntőnél járnak.

  Ballack elárulta, sem ő, sem a Kékek nem szeretnék trófea nélkül zárni a szezont.

  “Még mindig éhes vagyok a sikerekre, egész életemben futballoztam, de még mindig szeretnék nyerni valamit” – mondta a korábbi Bayern München-játékos.

  “Már csak néhány jó évem van hátra, de mindent meg fogok tenni, hogy még egy, kettő vagy esetleg három trófeával gazdagítsam a gyűjteményemet.”

  “El fogunk követni mindent, hogy megnyerjük az FA Kupát, a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot. Elég jó keretünk van, hogy sikerüljön”

  “Tavaly három sorozatban is ezüstérmesek lettünk, ezért az egész csapat szeretne végre nyerni valamit. Nem olyan csapat vagyunk, amelyik rengeteg sikert élt volna meg a múltban. Ha a Liverpoolhoz hasonlítjuk magunkat, akkor láthatjuk, hogy mi még csak most kezdjük megérezni a sikerek ízét.”

  “Egyre közelebb kerülünk egy újabb nagy sikerhez és pont erre van szükségünk, hogy tovább fejlődhessünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: