• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ballackot a kudarcok motiválják



    A Chelsea középpályása, Michael Ballack elmondta, elég az elmúlt évek sikertelenségeire gondolnia, hogy új lendületet kapjon a sikerek felé vezető úton.

    Michael BallackA német válogatott játékost gyakran Ezüstfiúnak becézik, ami nem meglepő, hiszen rengeteg döntőt bukott már el pályafutása során.

    Úgy tűnik, a Chelsea idén sem tudja elhódítani a bajnoki serleget, de két nagy sorozatban, a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában már az elődöntőnél járnak.

    Ballack elárulta, sem ő, sem a Kékek nem szeretnék trófea nélkül zárni a szezont.

    “Még mindig éhes vagyok a sikerekre, egész életemben futballoztam, de még mindig szeretnék nyerni valamit” – mondta a korábbi Bayern München-játékos.

    “Már csak néhány jó évem van hátra, de mindent meg fogok tenni, hogy még egy, kettő vagy esetleg három trófeával gazdagítsam a gyűjteményemet.”

    “El fogunk követni mindent, hogy megnyerjük az FA Kupát, a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot. Elég jó keretünk van, hogy sikerüljön”

    “Tavaly három sorozatban is ezüstérmesek lettünk, ezért az egész csapat szeretne végre nyerni valamit. Nem olyan csapat vagyunk, amelyik rengeteg sikert élt volna meg a múltban. Ha a Liverpoolhoz hasonlítjuk magunkat, akkor láthatjuk, hogy mi még csak most kezdjük megérezni a sikerek ízét.”

    “Egyre közelebb kerülünk egy újabb nagy sikerhez és pont erre van szükségünk, hogy tovább fejlődhessünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: