• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benajun marad a Liverpoolnál



    Josszi Benajun elmondta, Angliából és Spanyolországból is akadnak kérői, de ő remekül érzi magát az Anfield Roadon.

    Yossi BenayounAz izraeli válogatott játékos remek szezont tudhat maga mögött: minden sorozatot egybevéve 42 meccsen lépett pályára és kilenc gólt szerzett.

    Jó teljesítményével Benajun több csapat figyelmét is felhívta magára. Mivel nincs állandó helye Rafa Benítez csapatában, csábító lehetne a számára egy állandó játéklehetőséget kínáló klub.

    A korábbi West Ham-játékos azonban szeretne a Vörösöknél maradni, sőt akár egy új szerződést is hajlandó lenne aláírni az Anfielden.

    “Ez volt a pályafutásom legjobb szezonja, sok meccsen játszottam és több fontos gólt is szereztem. Nagyon elégedett vagyok magammal” – mondta Benajun.

    “Jelenleg a a Liverpool játékosa vagyok és az is maradok, hacsak nem jön valami váratlan fordulat. Az viszont igaz, hogy angol és a spanyol csapatok is felkerestek.”

    “Remekül éreztem magam az Anfielden töltött időm alatt. Sokáig tartott, de végül elfogadtam, hogy a Liverpoolnál senki sem lehet állandó kezdő, amíg nem hívják Steve Gerrardnak.”

    “Egyre több játéklehetőséget kapok, remélem ez továbbra is így lesz. Akár a Real Madrid is kopogtathatna az ajtómon, akkor is a Poolnál maradnék.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: