• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benajun marad a Liverpoolnál  Josszi Benajun elmondta, Angliából és Spanyolországból is akadnak kérői, de ő remekül érzi magát az Anfield Roadon.

  Yossi BenayounAz izraeli válogatott játékos remek szezont tudhat maga mögött: minden sorozatot egybevéve 42 meccsen lépett pályára és kilenc gólt szerzett.

  Jó teljesítményével Benajun több csapat figyelmét is felhívta magára. Mivel nincs állandó helye Rafa Benítez csapatában, csábító lehetne a számára egy állandó játéklehetőséget kínáló klub.

  A korábbi West Ham-játékos azonban szeretne a Vörösöknél maradni, sőt akár egy új szerződést is hajlandó lenne aláírni az Anfielden.

  “Ez volt a pályafutásom legjobb szezonja, sok meccsen játszottam és több fontos gólt is szereztem. Nagyon elégedett vagyok magammal” – mondta Benajun.

  “Jelenleg a a Liverpool játékosa vagyok és az is maradok, hacsak nem jön valami váratlan fordulat. Az viszont igaz, hogy angol és a spanyol csapatok is felkerestek.”

  “Remekül éreztem magam az Anfielden töltött időm alatt. Sokáig tartott, de végül elfogadtam, hogy a Liverpoolnál senki sem lehet állandó kezdő, amíg nem hívják Steve Gerrardnak.”

  “Egyre több játéklehetőséget kapok, remélem ez továbbra is így lesz. Akár a Real Madrid is kopogtathatna az ajtómon, akkor is a Poolnál maradnék.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: