• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard hosszabbított a Poollal  A Liverpool angol válogatott középpályása, Steven Gerrard 2013-ig meghosszabbította szerződését az Anfield Roadon.

  Steven GerrardA 28 éves játékos eddig érvényben lévő kontraktusa két év múlva járt volna le, így viszont 33 éves koráig elkötelezte magát a Vörösökhöz. Új szerződésével heti 150 000 fontot tehet majd zsebre.

  “Az egész klub számára nagyszerű hír, hogy Steven hosszabbított” – mondta Rafa Benitez, a merseyside-i gárda menedzsere.

  “Steven ismét megmutatta, mennyire elkötelezett a klub irányában, nagyon könnyű volt megegyezni vele. Az első ajánlatunkra rögtön igent mondott.”

  “Semmi probléma nem merült fel a tárgyalások során, ebből is látszik, hogy szeretne nálunk maradni a pályafutása végéig.”

  “Ez is azt mutatja, hogy a csapat jó úton van a fejlődés felé. Mindenkinek új erőt ad a tudat, hogy egy Stevenhez hasonló játékos még hosszú éveket szeretne itt tölteni.”

  “Ő egy olyan játékos, aki képes felrázni a körülötte lévőket. Remek formában van, mégis úgy gondolom, a legjobb évei még előtte állnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: