• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Appiah a Spursszel edz  A ghánai válogatott középpályás, Stephen Appiah lehet Harry Redknapp első januári igazolása, mivel az afrikai a londoniakkal edz.

  Stephen AppiahElképzelhető, hogy Appiah, aki nyár óta csapat nélkül áll, egy szezon végéig szóló szerződést kap a Spurstől, ha meggyőzően teljesít.

  A 28 éves játékost korábban térdsérülések hátráltatták, de Redknapp bízik benne, hogy ez nem lesz hatással a játékára és le tudja igazolni.

  “Nagyon sokszor megfigyeltem őt a ghánai válogatottban, legalább hat meccsén ott voltam. Végül azonban Sulley Muntarit igazoltam le, mert a Juventus 14 millió fontot kért Appiah-ért.” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

  “Appiah volt a ghánaiak csapatkapitánya, mellette még Essien és Muntari játszottak a középpályán. Remekül játszott, de volt valami probléma a térdével, aztán Törökországba igazolt. Mostanra azonban rendbe jött és úgy látszik, semmi baja.”

  “Egy hétig nálunk fog edzeni, aztán leülünk beszélni vele és a képviselőivel, aztán majd meglátjuk, hogy adunk-e neki szerződést. Ő egy jó játékos, egyszerűen megállíthatatlan, ha egészséges.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: