• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Appiah a Spursszel edz



    A ghánai válogatott középpályás, Stephen Appiah lehet Harry Redknapp első januári igazolása, mivel az afrikai a londoniakkal edz.

    Stephen AppiahElképzelhető, hogy Appiah, aki nyár óta csapat nélkül áll, egy szezon végéig szóló szerződést kap a Spurstől, ha meggyőzően teljesít.

    A 28 éves játékost korábban térdsérülések hátráltatták, de Redknapp bízik benne, hogy ez nem lesz hatással a játékára és le tudja igazolni.

    “Nagyon sokszor megfigyeltem őt a ghánai válogatottban, legalább hat meccsén ott voltam. Végül azonban Sulley Muntarit igazoltam le, mert a Juventus 14 millió fontot kért Appiah-ért.” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

    “Appiah volt a ghánaiak csapatkapitánya, mellette még Essien és Muntari játszottak a középpályán. Remekül játszott, de volt valami probléma a térdével, aztán Törökországba igazolt. Mostanra azonban rendbe jött és úgy látszik, semmi baja.”

    “Egy hétig nálunk fog edzeni, aztán leülünk beszélni vele és a képviselőivel, aztán majd meglátjuk, hogy adunk-e neki szerződést. Ő egy jó játékos, egyszerűen megállíthatatlan, ha egészséges.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: