• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Nincs okom távozni”  A Manchester United semmi pénzért nem válna meg Wayne Rooneytól és a játékos sem lát okot a távozásra.

  Az angol támadót jó teljesítménye és a Vörös Ördögök adósságai miatt többször szóba hozták a Real Madriddal és a Barcelonával, de úgy tűnik, egyik spanyol óriás kedvéért sem hagyná el jelenlegi csapatát.

  “Ez az én csapatom és remekül érzem magam itt” – kezdte a 24 éves játékos.

  “A családom félórányira lakik innen, mindennel tökéletesen elégedett vagyok. Semmi okom rá, hogy másik csapatot keressek, a Manchester United a világ legjobbja.”

  A manchesteri klub pénzügyi igazgatója, David Gill szintén cáfolta a pletykákat: “Bár Alex nem mondott nekem semmit ezzel kapcsolatban, nyugodtan állíthatom, hogy bármekkora ajánlat érkezhet, nem fogunk megválni Wayne-től.”

  “2012-ig szóló szerződése van és már rengetegszer elmondta, hogy maradni szeretne. Természetesen mi is azt szeretnénk, ha itt folytatná a pályafutását.”

  “Biztos vagyok benne, hogy nyáron egy új, hosszú távra szóló szerződést köt a klubbal. Mindannyian nagyon örülnénk ennek, hiszen még csak 24 éves, a legszebb évei még előtte állnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: