• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zaki büntetésre számíthat  A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce elmondta, meg fogja büntetni Amr Zakit, amiért nem tért vissza időben a klubhoz az egyiptomi válogatottól.

  Amr ZakiZakinak kedden, 36 órával válogatottja Zambia elleni meccs után kellett volna visszatérnie csapatához.

  Honfitársa, Mido időben megjelent a Wigannél, Zaki azonban jelentős késéssel futott be. Közben a Latics alkalmazottai megpróbálták telefonon elérni, de ki volt kapcsolva. Ez már a negyedik hasonló eset volt.

  Később a kék-fehérek kaptak egy faxot az egyiptomi csapat orvosától, mely szerint a támadó térdsérülést szenvedett, ami miatt pihennie kellett, de ezt orvosi leletekkel nem támasztották alá.

  “Mostanra tényleg elfogyott a türelmem vele szemben” – mondta Bruce.

  “A mostani eset előtt már akkora összegeket fizetett be büntetésként, mint egy átlag brit éves keresete. Most is nagy bírságra számíthat.”

  “Ez volt a negyedik alkalom, hogy nem ért vissza időben egy válogatott meccs után. Korábban már kiróttam rá a lehető legnagyobb büntetést, de úgy tűnik, nem használ.”

  “Attól tartok, ha nem mutatok példát rajta keresztül, akkor a keret többi játékosa is azt fogja hinni, hogy azt csinál, amit akar.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: