• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard hosszabbított a Liverpoollal!



    A vörösök középpályása nagyon boldog az új szerződés miatt, így a talizmanikus középpályás várhatóan a karrierje végéig az Anfield Roadon marad.
    A vörösök ikonja 33 éves, és 16. profi szezonját kezdi meg a 2013/2014es szezonban.
    “Úgy gondolom, hogy mindenki tudja, mit is jelent ez nekem,”mondta a csapat weboldalának. “Régóta vagyok itt, és a szerződés hosszabbítás napja egy nagyszerű nap számomra. Nagyon boldog vagyok saját magam és a családom miatt is. Ez egy nagyszerű hír.”
    “Tudom, hogy a csapat kerete milyen jó, és jó az, hogy engem is akarnak.
    “Büszke vagyok arra, amit tettem. Jó, hogy a szezon előtt történt, így egész évben csak a játékra kell majd koncentráljak.”
    A csapat vezetője, Ian Ayre nagyon elégedett, hogy az Anfield hősének szerződését meghosszabbították, mely által a visszavonulásáig itt maradhat.”Ez fantasztikus mindenki számára-a klub, Steven, és a szurkolók számára is.”
    “Ő mindig is a Liverpool része volt. Most, és ebben a korban nehéz az, hogy találj egy olyan helyi játékost, aki egész karrierjét a csapatnál tölti.
    “Nagyon elégedett vagyok a szerződés meghosszabbítása miatt, amely itt tartja őt egészen a pályafutása végéig.
    “Láthatjuk azt, hogy mit tettünk az elmúlt 2 évben, és azt, hogy milyen boldog is Steven. Mindig is boldog volt, és remélem ez így is fog maradni.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: