• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Van der Sar decemberben dönt



    Edwin van der Sar decemberben eldönti, hogy vállal-e még egy évet a Manchester Unitedben, avagy visszavonul az aktív labdarúgástól.

    A 37 éves hálóőr az európabajnokság végeztével visszavonult a holland válogatottól, ám klubszinten további egy évet vállalt. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy az Angyal becenévre hallgató portás meghosszabbítja majd jelenlegi kontraktusát.

    “Akkor is képesnek kell majd lennem hozni a mostani formámat. Rendben van, ha mindenki elégedett. De ha sérülések miatt ki kell hagynod egy kis időt, akkor nehéz visszatérni.” – nyilatkozta Edwin.

    A többszörös Bajnokok Ligája győztes kapus ezt követően ismét megerősítette, a Unitednél mutatott pompás formája ellenére sem öltö magára többé az Oranje szerelését.

    “Amikor az EB-n a csoportmérkőzéseken villogott a csapat, a csapattársaim mind azt mondták, hogy meg kellene fontolnom a döntésemet. A franciák és az olaszok utáni meccset követően valóban megfordult a fejemben a dolog. De az oroszok utáni vereséget követően úgy éreztem, ennyi elég volt a jóból.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: