• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gabbidon becsapva érzi magát  A Queens Park Ranfers új játékosa, Danny Gabbidon azt állítja a West Ham Unitednél új szerződést ígértek neki, nem állták a szavukat a klub elöljárói, csak hitegették.

  A tapasztalt hátvéd ingyen igazolt a Premier League újoncaihoz, miután a Kalapácsosoknál nem ajánlottak neki új szerződést.

  Gabbidon elmondása szerint szeretett volna az Upton Parkban maradni, és a WHU tulajdonosai korábban meg is ígértek neki egy új kontraktust, mégsem tettek semmit a megtartásáért.

  “Az első két-három szezonom nagyszerű volt a West Hamnél, de az utóbbi pár évet megkeserítették különböző dolgok” – kezdte a walesi.

  “Próbáltam szerződéshosszabbítást kérni, de először azt a választ kaptam, hogy a rossz bajnoki helyezésünk miatt, most nem tudnak ilyesmivel foglalkozni, aztán sokáig csak hitegettek.”

  “Amikor kiestünk úgy gondoltam, semmi esély, hogy új szerződést kapjak, aztán felhívtak, hogy akarok-e maradni. Természetesen igent mondtam, de semmi nem történt. Nem értem, mit csinálnak a tulajdonosok, remélem, tanulnak a hibáikból.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: