• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Agbonlahor szinte egymaga verte a Cityt



    Az Aston Villa 4-2 arányban győzte le a Manchester Cityt. Az végeredmény kialakulásában nagy szerepe volt Gabriel Agbonlahornak, aki hét perc alatt mesterhármast lőtt.

    A 21 éves csatár nagyszerű teljesítményével bizonyította, hogy Fabio Capellónak őt is be kellett volna hívnia az angol válogatottba a Csehország elleni barátságos meccsre.

    Agbonlahor csütörtökön kötött egy új, négy évre szóló szerződést a Villával, szebben nem is lehetett volna ezt megünnepelni.

    A Citynek már a találkozó előtt gondjai akadtak, hiszen Valeri Bojinov a bemelegítés során megsérült, helyét a 19 éves Ched Evans vette át. Ez lett volna a bolgár támadó első tétmeccse, hisze egy évig nem léphetett pályára térdsérülés miatt.

    A meccs első félidejében nem esett gól, a második viszont igazi gólzáport hozott. John Carew törte meg a jeget egy erőteljes fejessel, ezzel előnyhöz jutott a Villa. A City Elano büntetőjével egyenlített, de nem tartott sokáig a boldogságuk.

    Öt perc múlva Agbonlahor szerezte meg újra a vezetést a birminghamieknek, majd perceken belül még kétszer megzörgette Joe Hart hálóját. A 4-2-es végeredményt a 89. percben Vedran Corluka állította be.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: